Община
Община
Туризъм
Проекти на наредби

ПРОЕКТ за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация Дряново

ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

ДРЯНОВО

 П Р Е Д Л О Ж Е Н И Е

от

Тодор Георгиев

общински съветник от ПП „Воля“

Относно: Изменение и допълнение на Правилник за организацията и работата на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието с Общинска администрация Дряново.

 

Мотиви: Синхронизиране на правилата на работа на Общински съвет Дряново с тези, по които работи Народното Събрание на Република България. Всяка парламентарна група в Общински съвет – Дряново ще има право на заместник-председател на ОбС-Дряново, като всяка група само и единствено ще има право да предлага и издига кандидатурата за заместник-председател на ОбС-Дряново от неговата парламентарна група.

 

Уважаеми общински съветници,

На основание чл. 33  (1) т.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл. 21 (1) т.2 от Правилник за организацията и работата на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието с Общинска администрация Дряново, предлагам Общински съвет Дряново да вземе следното

Р Е Ш Е Н И Е

1. Чл. 11 (1) от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация Дряново се изменя, както следва:

Чл. 11 (1) Общинският съвет избира един или повече заместник-председатели. Всяка група общински съветници има право на заместник-председател, който се предлага само и единствено от нея.

 

С уважение: /п/

                          /Тодор Георгиев/

4.06.2020 г.

Дряново

 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново