Община
Община
Туризъм
Новини

Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”.

На 08.06.2020 г. (понеделник), в 11:00 часа в град Дряново се проведе официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, по Приоритетна ос 5 „Регионална социална инфраструктура”, процедура „Подкрепа за деинституционализация на социалните услуги за възрастни и хора с увреждания”.

На организираната от Община Дряново – бенефициент по проекта, церемония се даде начало на изпълнението на строително-монтажните работи на 7 сгради (ново строителство), всяка от които с предназначение за предоставяне на услуга „Център за грижа за лица с психични разстройства“ с общ капацитет 105 лица (места) в град Дряново, община Дряново, област Габрово.

 

Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”. Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”. Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”. Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”. Официална церемония „Първа копка“ по Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект „Изграждане на комплекс за социални услуги за лица с психични разстройства”.
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново