Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново ще бъде домакин на представлението „Мечо пух“ на Куклен театър „Слон“

Община Дряново и Куклен театър „Слон“ имат удоволствието да поканят всички деца от Дряново и района на любимото представление "Мечо пух".
Заповядайте на 13 септември от 11:00 ч. в Ритуалната зала на Община Дряново. Вход свободен.
„Мечо Пух“ е представление по известната история на А.А. Милн. Веселата и жизнерадостна история за Мечо Пух и неговите приятели е любима на всички деца по света. Приключенията на Мечо Пух, Прасчо, Заека, Кенга и Ийори ще ви отведат в света на приятелството.
Спектакълът е отличаван многократно на международни фестивали за цялостен спектакъл, мъжка и женска роля, за представяне на чужд език, както и награди на международно детско жури.
За ролите си в „Мечо Пух” Мирослав Цветанов е носител на годишната награда на Съюза на артистите в България. Сценична адаптация е на актрисата и режисьор Роза Николова, сценографията и куклите са на доц. д-р Мирослав Цветанов, а музиката е на композитора Хайгашод Агасян.
В ролите: Роза Николова, Мирослав Цветанов.
Спектакълът е с продължителност 45 мин.
Малък куклен театър "СЛОН" е създаден 1988 г. През дългогодишното си съществуване той печели своето високо място не само на българската, но и на световната сцена. Театър "СЛОН" е гостувал в много страни и е завоювал много високи отличия от международни фестивали в Канада, Куба, Холандия, Гърция, Белгия, Мексико, Австрия, САЩ, Русия, Англия.
Някои от постановките са заснети за българската и мексиканската телевизии. Специалистите от нашия театър са проектирали и изработили сценографии и постановъчни решения за, или в сътрудничество с множество чуждестранни театри.
Събитието се реализира по програма на Министерство на културата за представяне на отличени спектакли в различни градове в страната.
Със съдействието на НЧ "Развитие-1869" за техническото обезпечаване на представлението.

Дряново ще бъде домакин на представлението „Мечо пух“ на Куклен театър „Слон“
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново