Община
Туризъм
Новини

Поздравителен адрес по повод 15 септември до ПГИ "Рачо Стоянов"

До ПГИ “Рачо Стоянов“

Гр. Дряново

 

"Училището е работилница, където се формира мисълта на подрастващото поколение, и трябва да го държите много здраво, ако не искате да изпуснете бъдещето от ръцете си." - Анри Барбюс

15-ти септември - първият учебен ден, денят, в който вратите на училищата се отварят, за да приласкаят малки и големи към чудния свят на знанието и науката. Празник, събиращ в себе си стремежа към просвещението и духовността.

Уважаеми учители,

Възпитавайте в учениците добро, помагайте им да изградят своята ценностна система, откривайте пред тях нови възможности, страст и дръзновение да следват мечтите си. Бъдете за тях пример, упора и вдъхновение. Защото да бъдеш учител е не просто мисия, а призвание!

Скъпи ученици,

Очакват ви нови предизвикателства по пътя към реализирането на целите ви.  Ще създадете нови приятелства и ще откриете силата на науката, защото тя е тази, която променя съвременния свят. Бъдете устремени и упорити! Дерзайте!

Уважаеми родители,

Подкрепяйте своите деца, споделяйте техните успехи и загуби, преживявайте техните вълнения и поощрявайте тяхното любопитство. Извървете заедно с тях пътя към израстването и превръщането им в знаещи и мислещи хора!

 

НА ДОБЪР ЧАС!

 

С уважение,

Трифон Панчев

Кмет на Община Дряново

 

Поздравителен адрес по повод 15 септември до ПГИ
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново