Община
Община
Туризъм
Новини

Възможностите за европейско финансиране за бизнеса в Дряново

На 12 април (понеделник) 2021 г. от 10:00 часа, екипът на Областен информационен център - Габрово организира онлайн събитие за представяне на възможностите за европейско финансиране, насочени към бизнеса от Дряново, през програмния период 2021-2027 г.

По време на срещата ще бъдат представени проектите на програмите, чрез които бизнеса от Дряново може да постигане иновации и растеж, да получи средства за насърчаване на мерките за енергийна ефективност и прехода към кръгова икономика, да се създадат партньорства между работодателите и образованието, да се насърчи заетостта и развият уменията на работниците и служителите и др.

Онлайн информационната среща на ОИЦ - Габрово с бизнеса от община Дряново ще се проведе в платформата ZOOM със следните параметри:

https://zoom.us/j/94673261361?pwd=SDRjNmQvZXNDekR1SnFlL05UZkhjQT09

Meeting ID: 946 7326 1361 Passcode: 602299

 

Участието в събитието е безплатно!

 

Областен информационен център - Габрово е част от националната мрежа от информационни центрове за популяризиране на Eвропейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ), регламентирана от Закона за управление на средствата от ЕСИФ. Центърът функционира в рамките на проект на Община Габрово, финансиран по Оперативна програма „Добро управление” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Бизнес среща
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново