Община
Община
Туризъм
Новини

Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново

Във връзка с честването посветено на 145-та годишнина от Априлската епопея в Дряновския манастир, съпругата на Президента Румен Радев и първа дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново.

Тя посети Лафчиевата къща, построена от дряновския строител Кольо Гайдаржията и известна като "къщата без пироните", както и Историческия музей, където бе запозната с експозицията "Колю Фичето- живот и творчество".

В края на визита си Десислава Радева изрази положителни емоции и благодарности от гостуването си в нашия град. Благодарим на г-жа Радева за проявения интерес и подкрепата към музейното дело.

Община Дряново изказва благодарност и на Мадлена Маймарева, уредник в музея, за изнесената беседа, както и на фотографа Калин Димитров за кадрите.

 

 

 

Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново Първата дама на България- Десислава Радева бе гост на Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново