Община
Община
Туризъм
Новини

С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново

Празнично шествие, концерт, откриване на нов паметник и церемония по изпращане на абитуриентите се проведоха на 24 май в Дряново, по случай Деня на светите братя Кирил и Методий. 

Колективите на Общинска администрация и образователните институции в града преминаха по главната улица, под съпровода на духова музика. Непосредствено след края на шествието, пред сградата на Кино - Дряново бе открит бюст-паметник на арх. Пенчо Койчев. А самодейните колективи при НЧ "Развитие-1869" се погрижиха за доброто настроение на жители и гости на града, с празничен концерт.

Вечерта, на ларото в Дряново, абитуриентите от випуск 2021 на Професионалната гимназия по икономика "Рачо Стоянов" преминаха по червения килим. С последни уроци и поздрави към тях се обърнаха класният ръководител г-жа Лютва Иванова, директорът на училището г-жа Мария Събева, както и заместник-кметът на община Дряново г-н Николай Карагьозов.

С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново С колоритна програма премина празничният 24 май в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново