Община
Община
Туризъм
Новини

КАМПАНИЯ ЗА РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ НА ИЗЛЯЗЛО ОТ УПОТРЕБА ЕЛЕКТРИЧЕСКО И ЕЛЕКТРОННО ОБОРУДВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ДРЯНОВО

Елтехресурс АД е организация по оползотворяване на отпадъци от излязло от употреба електрическо и електронно оборудване.

Ако притежавате и желаете безплатно да предадете непотребни или неработещи  електроуреди (готварски печки, перални и съдомиялни машини, хладилници и фризери, прахосмукачки, телевизори, компютри, монитори, климатици, инструменти, мобилни телефони и други) в периода от 01.06.2021г. до 30.06.2021г.,  направете своята заявка.  Необходимо е да посочите име, адрес, телефон, брой и вид на електроуредите.

 Заявките ще се приемат на телефон 0879 411 165 (в работни дни от 08:30 до 17:00 часа) или на място в сградата на Общинска администрация – Дряново.

При наличието на 15 или повече заявки за предаване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, за периода от 01.06.2021г. до 30.06.2021г., ще се организира кампания по събиране им от Елтехресурс АД.  

За деня и часа, в който ще бъдат събрани електроуредите от домовете Ви, ще бъдете уведомени своевременно.

Лице за контакт: Елена Георгиева– мл. експерт в Дирекция АСОС при Община Дряново

 

 


 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново