Община
Община
Туризъм
Новини

Запишете Вашия ученик/ученичка на курс по модерни танци в Дряново

          Танцспорт клуб „ЛОТОС“ организира курс по спортни танци за ученици от 7 до 17-годишна възраст. Организаторите предвиждат обучението да се провежда два пъти седмично в Спортна зала – Дряново. В школата ще се преподават и отработват основни танцови техники, стъпки и хореографии на спортните танци, както следва:

  • Стандартни танци – английски валс, танго, виенски валс, фокстрот, куикстеп;
  • Латино-американски танци – самба, ча-ча, румба, пасо-добле, джайф.

          Треньорите на Танцспорт клуб „Лотос“ – Красимир и Светла Николови очакват Вашите записвания на тел. 0888 597686 или 0888 421630, до 25.06.2021 г.

          Желаещите да получат повече информация, ще могат да се срещнат с треньорите и основатели на клуба Красимир и Светла Николови на 15.06.2021 г. от 17.30 ч. в Ритуалната зала на Община Дряново.

          Основателите на школата Красимир и Светла Николови са професионални танцьори, треньори, учители и съдии по спортни танци с най-висок лиценз „А“, специализирали при най-добрите преподаватели в света. Имат 35 години активна състезателна дейност. Десетократни шампиони на България на световни и европейски първенства за „Сеньори“.

         През 1989 година създават Танцспорт клуб „Лотос“, който става седемкратен шампион на България за стандартни формейшъни и трикратен шампион за латиноамерикански формейшъни. От 1990 година са треньори на Националния отбор на България за формейшъни. Под тяхно ръководство българският отбор е представял страната на четири Световни и четири Европейски първенства. Техни състезатели стават световни шампиони и развиват танцовото изкуство в различни краища на света. 

Запишете Вашия ученик/ученичка на курс по модерни танци в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново