Община
Община
Туризъм
Новини

Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново

Изпълнен с мероприятия дълъг семеен уикенд зарадва жители и гости на Дряново, в дните от 23-ти до 25-ти юли.

Джаз концерт, с участието на едни от водещите имена на българската джаз сцена, се проведе в петъчната лятна вечер. Музикантите Румен Халачев, Теодор Петков – Тото и Благовеста събраха любители на класическия джаз, като представиха и свои авторски парчета. За доброто настроение на публиката се погрижи и екипът на винарна „Ялово“, като успоредно с концерта бяха представени подбрани техни продукти.

Съботния ден бе отреден за най-младата публика в Дряново - децата. Забавни игри, куклен спектакъл и детска работилница организираха аниматорите от „Малка театрална компания“. Малки и големи се забавляваха с представлението „Каквото направи дядо, все е хубаво“, по едноименната приказка на Андерсен. 

Вечерната програма продължи с хоротека, в която се включиха участници от невръстна до преклонна възраст – всички обединени от любовта към българските народни танци и щастливи от възможността да бъдат заедно. Стъпките показваше хореографът Николай Корчев, със съдействието на фолклорен колектив „Плетеница“.

В неделя вратите на конна база „Св. Архангел Михаил“ в кв. Цинга бяха отворени за всички, желаещи да опознаят конете отблизо и да прекарат нестандартно почивния ден. Собствениците любезно дадоха възможност за безплатна езда на манежа, както и за разходка с файтон по стария път за Дряновския манастир. 

Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново Малки и големи се забавляваха с програмата на дългия семеен уикенд в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново