Община
Туризъм
с. Царева Ливада

Къща за гости "Четири сезона" **

Къща за гости "Четири сезона" предлага удобно настаняване в уникални стаи за гости, бебешко креватче, картинна галерия, безопасни и забавни игри за най-малките и помещения с камина или сенчести кътове за родителите им. Мястото е тихо и спокойно, осигуряващо пълноценна почивка. Вдъхновени от специфичната атмосфера на годишните времена, ние нарекохме четирите стаи за гости с общ капацитет 10 човека:

  • Пролет (2 души - спалня)
  • Лято (3 души - спалня + единично легло)
  • Есен (3 души - персон и половина + единично легло)
  • Зима (2 души - две единични легла)

В началото на 2013 къщата беше специално оборудвана за почивка с деца. Оборудвахме двора с люлки, купихме и допълнителни удобства за забавление в къщата при лошо време с надеждата, че най-малките ни гости ще останат толкова доволни, че следващата година ще доведат родителите си отново. 
Механа с камина предлага чудесни условия за събирания „на маса” за поне 15 човека. През топлите дни и вечери приканваме нашите гости да се гощават на свеж въздух. За целта е изграден плочник с градински мебели сред уханието на цветята в двора.

За гости, които предпочитат сами да приготвят храната си е на разположение напълно обзаведена кухня с прибори, мивка, микровълнова печка, миялна машина, както и открита камина.

Информация за контакти:
ул. Младост 5 /срещу училището/
п.к. 5380, с. Царева ливада
община Дряново, област Габрово
Мария Маркова
тел: 0888 31 29 27
Email: four_seasons@abv.bg
facebook: Къща за гости "Четири Сезона"

Банкова сметка:
Бенефициент:Мария Маркова
IBAN: BG60STSA93000017931303
BIC: STSABGSF

 

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново