Община
Община
Туризъм
Новини

Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година

Непосредствено след коледните празници и само два дни преди новогодишната нощ, бяха отличени най-добрите спортисти и треньор на годината в община Дряново. Петдесет и второто издание на спортното събитие се проведе на 29 декември в общинската ритуална зала, където кметът Трифон Панчев, заместник-кметовете Ангел Ангелов и Николай Карагьозов и секретарят на Общинска администрация Цветан Йорданов връчиха наградите на призьорите.

И тази година спортната комисия излъчи 10-те най-добри спортисти на Дряново, тримата най-добри спортисти в категория "Хора с увреждания" и треньор на годината. Освен традиционното класиране, членовете на комисията взеха единодушно решение да бъдат връчени и три специални награди. Специална награда за принос в развитието на спорта в община Дряново получиха Обединен баскетболен клуб "Чардафон" Габрово и Боксов клуб "Локомотив" Горна Оряховица, които имат сформирани филиали и успешно развиват тренировъчно-състезателна дейност в Дряново. Специална награда за издигане авторитета на община Дряново и принос в развитието на спорта получи футболистът Денчо Иванов Шипкалиев, който тази година официално прекрати своята състезателна дейност.

Заедно с моралните и материални награди от кмета на община Дряново, спортистите получиха и съвсем скоро излязлата от печат "Кратка история на спорта в Дряново". Авторите Любомир Бахчеванов и Рачо Острев правят ретроспекция на спортния живот в Дряново, като връщат читателите 70 години назад.

Ето и имената на най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година:
1. Маринела Нинева (КЛА "Локомотив")
2. Дейвид Симеонов (ТК "Кристи")
3. Стоян Владков (КЛА "Локомотив")
4. Станислав Косев (ТК "Кристи")
5. Цветомир Колев (СКО "Бачо Киро-94")
6. Ивайло Симеонов (ТК "Кристи")
6. Димитър Колев (ФК "Локомотив-1927")
8. Елена Димитрова (КЛА "Локомотив")
9. Никола Стойков (ФК "Локомотив-1927")
10. Вяра Илиева (СКО "Бачо Киро-94")

Тримата най-добри спортисти в категория "Спортист с увреждания":
1. Йордан Йорданов (СКХУ "Успех")
2. Маргарита Дабева (СКХУ "Успех")
3. Цветелин Десев (СКХУ "Успех")

Треньор за 2021 г. - Иван Михайлов (КЛА "Локомотив")

Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година Отличихме най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново