Община
Община
Туризъм
Новини

Заплащане на данъци върху превозните средства за 2022 г.

 

Община Дряново уведомява, че считано от 13.01.2022 г. може да се заплащат данъци върху превозните средства за 2022 г. Плащанията могат да се извършват в брой на касата на служба „Местни данъци и такси“ към Община Дряново, по банков път: сметка IBAN : BG60 SOMB91308449689744, BIC : SOMBBGSF, вид плащане: 442300, получател: Община Дряново, чрез пощенски запис, виртуален ПОС терминал в сайта на Община Дряново: www.dryanovo.bg - меню: проверка и плащане на задължения за данъци и такси и на касите на „Изипей“ в цялата страна.

При заплащане на пълния размер на данъка в срок до 30 април 2022 година може да се ползва отстъпка в размер на 5% от дължимата сума.

Призоваваме данъчно задължените лица да се възползват от възможността за заплащане на данъци онлайн, което може да се извърши чрез дебитна или кредитна карта издадена в Република България на сайта на Община Дряново. За целта е необходим входящ номер и дата на данъчна декларация за притежавана движима или недвижима собственост, подадена в служба „Местни данъци и такси“ Община Дряново.

Задълженията за данъци върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци за 2022 г. все още не могат да бъдат заплащани.

Заплащане на данъци върху превозните средства за 2022 г.
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново