Община
Община
Туризъм
Новини

Реализираха се дейности в изпълнение на Общинския план за интеграция и обмяна на добри практики

Учениците от Професионална гимназия по икономика "Рачо Стоянов", заедно със своите класни ръководители, се завърнаха от двудневно пътуване с учебна цел в град Горна Оряховица. На 27 април те посетиха Професионална гимназия по лека промишленост и икономика "Атанас Буров", където обмениха добри практики със свои връстници от различни класове на гимназията. Директорът на ПГИ "Рачо Стоянов" Мария Събева поздрави директора на гимназията, всички ученици и колеги, като им пожела още по-големи успехи в учението и добро партньорство и интегриране между двете гимназии. Тя отправи покана към колегите и учениците от училището в Горна Оряховица да върнат визитата на територията на ПГИ "Рачо Стоянов" - Дряново. В следобедните часове се проведе приятелска среща по волейбол. На 28 април учениците бяха на опознавателна разходка в привлекателното за туристите село Арбанаси, община Велико Търново.
Ръководството на ПГИ "Рачо Стоянов" благодари на транспортната фирма "Хепи транс 17" ЕООД за отличното пътуване и на Община Дряново за осигуряване на част от средствата във връзка с изпълнението на Общинския план за интеграция.
Реализираха се дейности в изпълнение на Общинския план за интеграция и обмяна на добри практики Реализираха се дейности в изпълнение на Общинския план за интеграция и обмяна на добри практики Реализираха се дейности в изпълнение на Общинския план за интеграция и обмяна на добри практики
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново