Община
Община
Туризъм
Новини

Лятно кино с „Кинематограф“ на 13 август в Дряново

Община Дряново има удоволствието да покани всички жители и гости на града на 13 август в парк „Максим Райкович“ (над релефната карта), където от 20:30 ч. ще започне прожекцията на няколко от най-добрите нови късометражни филми. Инициативата е на „Кинематограф“ и се осъществява в партньорство с Община Дряново и подкрепата на Национален фонд „Култура“. Ще има и подаръци от списание „Осем“.

ДАТА: 13 Август

НАЧАЛО: 20:30 ч.

МЯСТО: парк „Максим Райкович“

ВХОД: свободен

Програмата ще започне с два филма, подходящи за деца - анимацията "Баба" на Димитър Димитров и игралния "Драсканица" на Любомир Печев.

Акцент на вечерта е "Под един покрив" на режисьора Симеон Цончев, носител на множество отличия, сред които номинации на София филм фест, Златна роза и Двореца. Той разказва за чужденец от горния етаж, който тормози с непрестанното си свирене живеещия отдолу педант, докато един ден не е принуден да се раздели с любимото си бузуки. Тишината се завръща в старата сграда, но дали съседите ще могат да заспят?

Ще представим още "Непознати" на Камелия Петрова, който ни разказва как двама непознати, срещнали се в автобус на дълъг път, решават съзнателно да не се влюбят, преди отново всеки да поеме по своя път? Колко трудно обаче може да бъде това?

Включени са още няколко филма от България и Германия.

Лятно кино 1
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново