Община
Община
Туризъм
Новини

Дискусионен форум на тема "Мониторинг на системата за дигитални административни услуги в община Дряново за гражданите и бизнеса"

На 7 и 8 декември в Дряново ще се проведе дискусионен форум на тема " Мониторинг на системата за дигитални административни услуги в община Дряново за подобряване на административната и регулаторната среда чрез партньорско управление с гражданите и бизнеса". Събитието е част от дейностите по проект „Мониторинг на системата за дигитални административни услуги в община Дряново за подобряване на административната и регулаторната среда чрез партньорско управление с гражданите и бизнеса“, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“ и е с номер на договора BG05SFOP001-2.025-0168-С01. Партньор на проекта е Община Дряново.

На 7 декември в залата на Община Дряново се очаква форумът да бъде открит от зам.кмета на Общината. Екипът на проекта ще представи целите, дейностите и постигнатите резултати. Ще бъде представен и Доклад от проучване и анализ на пречките и предизвикателствата на територията на община Дряново пред функционирането и актуализирането на наличните и въвеждането на нови дигитални решения в работата на общината в полза на гражданите и бизнеса. Ще има възможност да бъдат прегледани и  разработените Препоръки за ефективна дигитализация на процесите на управление и обслужване на гражданите и бизнеса в община Дряново, които след това обсъждане официално ще бъдат разпратени до заинтересованите институции.

Предвидено е и представяне на  електронните услуги към Местни данъци и такси в Община Дряново, а на 8 декември – и представяне на системата за дигитални административни услуги в община Дряново.

Целта на събитието е да се насочи фокуса на вниманието към системата за дигитални административни услуги в община Дряново и възможностите заподобряване на административната и регулаторната среда, за да бъдат улеснени гражданите и бизнеса.

 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново