Община
Община
Туризъм
Новини

Богата празнична програма очаква жителите и гостите на Дряново в седмицата на Коледа

На 23 декември от 17:30 ч. ще посрещнем в Дряново талантливата ДАРА ЕКИМОВА, която прави изключително силно впечатление на българската музикална сцена през последната година. Заповядайте на пл. "Ларгото", да се насладим на изпълненията на Дара, както и на дряновските таланти от Класа за модерен балет към НЧ "Развитие-1869" и Даная Александрова. Това ще бъде и първо събитие на новата мобилна сцена.

Ето какво още ни очаква в дните до празника:

На 18 декември вечерта ще бъде посветена на поезията, хубавата музика и виното - заповядайте на "Зимата в строфи", в Ритуалната зала на Общината. Всеки желаещ ще може да прочете свое или любимо стихотворение. Начало в 17:30 ч.

На 19 декември НЧ "Развитие-1869" организира три събития:

  • от 17:30ч. изложба-базар с рисунки и предмети, изработени от Класа по изобразително изкуство;
  • също от 17:30ч ще се проведе събитието "Това не е изложба. Както го почувстваш", с творби на Илина Пенева, Християна Йорданова, Екатерина-Мария Миткос, Илияна Григорова и Надежда Стойчева;
  • от 18:00ч ще започне празничният концерт "Стоплете душите и сърцата си с обич", с участието на Смесен камерен хор, ПТА „Балкан“, ПДЮТС „Балканджийче“, Подготвителни групи, Дамска вокална група „Стринавско ехо“, ФТК „Дряновци“, ученици от Детската школа по изкуствата.

На 20 декември ще пеем и танцуваме с възпитаниците на Ана Борисова от Класа по народно пеене, Вокална фолклорна формация "Божуря" и Танцов състав "Пендари" към НЧ "Дряновска пробуда-2008", с ръководител Петя Тодорова. От 17:30ч., в Ритуалната зала.

На 22 декември от 17:30 ч. ще се проведе церемонията "Спортист на годината". Заповядайте в Ритуалната зала на Общината, да уважим спортните дейци на Дряново!

На 22 и на 23 декември, между 16:00 и 20:00 ч. на пл. "Ларгото" ще се проведе Коледен базар, с участието на местни производители и творци.

Ще ви очакваме и на 25 декември от 11:00 ч., когато ще бъде дългоочакваната среща с Дядо Коледа и Снежанка!

 

Дара Екимова
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново