Община
Община
Туризъм
Новини

Празничната програма в Дряново продължава с концерта "Разкажи ми Коледа"

Празничните събития в седмицата преди Коледа продължават. Днес, навръх Игнажден, ви каним да се насладите на българските народни песни и танци с концерта „Разкажи ми Коледа“. Песните ще бъдат изпълнени от възпитаници на народната певица и вокален педагог Ана Борисова и Вокална фолклорна формация "Божуря", а танците ще видим от ТС "Пендари" към НЧ „Дряновска пробуда-2008“, с ръководител Петя Тодорова.

Заповядайте на 20 декември, 17:30 ч, в Ритуалната зала! Организатори на събитието са Община Дряново, Сдружение "Анна-Фолкарт" и НЧ "Дряновска пробуда-2008".

     Програмата ще продължи на 22 декември, когато ще се проведе церемонията "Спортист на годината". В Ритуалната зала на Общината ще бъдат отличени десетте най-изявени спортисти от дряновските клубове през 2023 година. Наградени ще бъдат и тримата най-добри спортисти при хора с увреждания, ще бъде връчен и приз „Треньор на годината“.

     На 22 и на 23 декември, между 16:00 и 20:00 ч. на пл. "Ларгото" ще се проведе Коледен базар, с участието на местни производители и творци. Инициативата ще се осъществи за първи път.  

     На 23 декември от 17:30 ч. ще посрещнем в Дряново талантливата ДАРА ЕКИМОВА, която прави изключително силно впечатление на българската музикална сцена през последната година. Преди нея ще видим и дряновските таланти от Класа за модерен балет към НЧ "Развитие-1869" и Даная Александрова. Това ще бъде първото събитие на новата мобилна сцена, разположена на пл. „Ларгото“.

     На 25 декември от 11:00 ч. ще бъде дългоочакваната среща с Дядо Коледа и Снежанка. Те ще бъдат край градската коледна елха и зарадват децата с подаръци. 

 

Разкажи ми Коледа
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново