Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново участва в най-престижната международна борса за културен туризъм у нас

Община Дряново взе участие в 12-тото издание на най-престижната международна борса за културен туризъм у нас, чийто основен инициатор е Община Велико Търново.

Изложението (2-4 април) събра 78 участника от 15 държави, а местната власт на Дряново представени рекламни и информационни материали за всички културни, туристически и атракционни обекти в общината. За първи път тази година, гости и участници имаха възможността да опитат хранителни продукти, произведени на територията на общината.

На 2 април в дискусионната зала на изложението, съсредоточено в Изложбени зали “Рафаел Михайлов”, бе представена и презентация на тема „Алтернативни форми на туризъм в община Дряново”, в която бяха онагледени възможностите за практикуване и развитие на културен, спортен, екстремен, поклоннически и екотуризъм в Дряновския край.

Община Дряново участва в най-престижната международна борса за културен туризъм у нас Община Дряново участва в най-престижната международна борса за културен туризъм у нас Община Дряново участва в най-престижната международна борса за културен туризъм у нас
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново