Община
Община
Туризъм
Новини

Участие на ученици от СОУ "Максим Райкович" в XII детски ромски фестивал "Отворено сърце" - Велико Търново

В изпълнение на дейностите, заложени в Общинския план за интегриране на ромите в община Дряново 2015-2017 г., на 06.06.2015 г.  ученици от СОУ "Максим Райкович" взеха участие в XII детски ромски фестивал "Отворено сърце" - Велико Търново.
Детският ромски фестивал „Отворено сърце“ се проведе за дванадесета поредна година в гр. Велико Търново от 5 до 7 юни. Участие в него взеха над 1800 деца, родители и учители от 130 училища, гости от Македония, Румъния и Гърция. Фестивалът „Отворено сърце" съчетава традиции, занаяти, елементи от приказния и музикалния фолклор, историята, бита и културата на българския, ромския, турския и други етноси, представени по неповторим начин от децата на България и останалите държави.
Ния Енчева, Никол Димитрова, Донка Губакова, Борислава Горчева, Селин Ахмедова, Елеонора Габровлиева и Ралица Иванова, ученици от СОУ „Максим Райкович“,  с художествен ръководител Надежда Иванова,  представиха община Дряново с танц и получиха грамота и предметни награди, както и аплодисментите на всички присъстващи.

Снимка Снимка 2 Снимка 3
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново