Община
Община
Туризъм
Новини

Кметът д-р Николов връчи дипломите на отличниците от Випуск 2015 година на Икономическата гимназия в Дряново

Отличничките на Випуск 2015 на ПГИ „Рачо Стоянов” - Марина Мандичева и Яна Бонева получиха зрелостните си свидетелства, както и грамоти за високите си резултати лично от кмета на Дряново - д-р Иван Николов. Тържественото връчване на  дипломите за завършено средно образование на възпитаниците на Икономическата гимназия се състоя на 23 юни в Ритуалната зала на Общината. Сред гостите на тържеството бе и зам.кметът Даниела Енчева, бивши и настоящи учители, настоятели и партньори на гимназията. От името на училищното ръководство и цялата педагогическа колегия директорът - Снежина Симеонова, поздрави всички випускници и връчи парични награди на отличниците,  както и на Тихомира Великова - първа в Националното икономическо състезания през м.февруари, в категорията „Корпоративни финанси”.  Награди за най-добрите от Випуск 2015 година бяха  раздадени и от името на президента на фирма „Боряна” - Валентин Велчев. Поздравителни адреси към младите хора имаше от Стопанска академия - Свищов и Техническия университет - Габрово, дългогодишни партньори на гимназията. От името на преподавателите учителят по български език и литература Павлин Ботев отправи поетичен поздрав в акростих към всички випускници.
През 2015 г. в ПГИ „Рачо Стоянов“ завършиха 45 ученици, като тази година на държавните зрелостни изпити бяха постигнати три отлични резултата по БЕЛ и География и икономика. Десет от зрелостниците вече са студенти в СА „Д.Цанов” - Свищов, след като през тази и миналата учебна година заеха призови места в националните икономически състезания, организирани от Висшето училище.

Снимка 1 Кметът д-р Николов връчи дипломите на отличниците от Випуск 2015 година на Икономическата гимназия в Дряново Снимка 2 Снимка 3 Кметът д-р Николов връчи дипломите на отличниците от Випуск 2015 година на Икономическата гимназия в Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново