Община
Туризъм
Програма Коледни и новогодишни празници в Дряново
Новини

МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт

На 02 юли 2015 г., Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни организира едно от любимите детски занимания на поколения деца - рисунка на асфалт.  Малките художници  твориха в района на моста на Колю Фичето , а темата върху която рисуваха беше:  "Дряново - градът на Колю Фичето". Децата с ентусиазъм се включиха в инициативата, заложена в Плана за лятна работа на Комисията за 2015 г. Всички участници получиха награди.

Следващата проява на МКБППМН е турнир по тенис на маса, който ще се проведе на 9 юли 2015 г. от 14.30 часа в Спортната зала.

МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт МКБППМН раздаде награди за детски рисунки на асфалт
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново