Община
Община
Туризъм
Новини

Временна организация на движението в град Дряново

Във връзка с провеждането на традиционните есенни празници на град Дряново и шосеен пробег „Колю Фичето“, за периода от 09:00 часа на 16.10.2020 г. до 20:00 часа на 18.10.2020 г., се въвежда временна организация на движението в град Дряново, както следва:

    -    Затваря се за движение на ППС ул. „Бачо Киро“ от кръстовището с ул.“Капитан Райчо“ до кръстовището с ул.“Георги Измирлиев“.

Паркингът на ул. „Бачо Киро“ пред община Дряново се затваря.

   -    Въвежда се еднопосочно движение на ППС по ул. „Бачо Киро“ и ул. „Досьо Стойнов“ с посока на движение от кръстовището с ул. „Георги Измирлиев“ към пл. „Боев яз“. Разрешава се паркирането в горепосочения участък вдясно по посока на движението.

    -   Въвежда се еднопосочно движение на ППС по ул. „Бачо Киро“ с посока на движение от кръстовището с ул. „Станционна“ до кръстовището с ул. „Капитан Райчо“. Разрешава се паркирането в горепосочения участък вдясно по посока на движението.

   -     Въвежда се еднопосочно движение на ППС по ул. „Капитан Райчо“ с посока на движение от кръстовището с ул. „Бачо Киро“ до ул. „Станционна“. Разрешава се паркирането в горепосочения участък вдясно по посока на движението.

  • Площад Автогара е отворен за паркиране на ППС за гости на хотел „ВСК Кентавър“ и живущи на улиците определени за разполагане на временни търговски обекти.
  • За достъп, на автомобили със специален режим на движение и гости на хотел „ВСК Кентавър“, до площад Автогара и хотел „ВСК Кентавър“ определям ул. Георги Измирлиев през ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Петър Пармаков“ и ул. „Бачо Киро“.
  • Достъпът до фирма „Юръпиън Бединг Къмпани“ ЕАД ще бъде затруднен  и прекъснат  по ул.„Капитан Райчо“, ул. „Опълченска“ и ул.„ Поп Харитон“.

 

 

 

 

Временна организация на движението в град Дряново Временна организация на движението в град Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново