Община
Община
Туризъм
Новини

„Царете на магията“ ще зарадват Дряново на 1 май

"Царете на магията" е уникален по рода си проект, в които ще имате възможността да се насладите на илюзионното изкуство в най-различните му форми и искрено да се забавлявате с най-добрите фокусници в България - Росен Димитров - Джим, Дани Белев, Юрий Захариев, Венсан Петров и Мат Мърдок.

Националното турне на „Царете на магията“ започва не къде да е, а от Дряново! И благодарение на „Куик Хендс Проджект“, Община Дряново и Национален фонд „Култура“, програмата ще е пълна:

От 10:30 до 13:30 ч. на две места в града ще бъде представен спектакълът „Улична магия “ - пред спортен комплекс „Локомотив “и пред музей „Колю Фичето“. Това е един от най-разпространените и ефектни жанрове, при който артистите изпълняват своите актове непосредствено пред публиката и използват дребни предмети от ежедневието, познати на всекиго.

От 11:30 до 13:00ч. пред спортен комплекс „Локомотив“ще има и Работилница за фокуси „Магията за всички“. Ще бъдат демонстрирани и разкрити магически похвати, които всеки желаещ ще може да изпробва и усъвършенства.

В 19:30 ч. на Ларгото ще започне гала-спектакълът „Царете на магията“. Участие ще вземат споменатите петима артисти, а шоуто включва най-различни жанрове от изкуството - манипулация, сценични илюзии, комична магия, интерактивна магия и други. Подгответе се за 60 минути в удивителния свят на магията!

Забавлението и усмивките са гарантирани!

 

 „Царете на магията“ ще зарадват Дряново на 1 май
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново