Община
Община
Туризъм
с. Гостилица

Къща за гости "Йоана" ***

Къща за гости "ЙОАННА" е категория 3 звезди, разположена на живописен хълм в подножието на Предбалкана. Елегантната сграда предлага панорамна гледка на своите гости към красивите възвишения на Стара планина.

Настаняване
Къща за гости "ЙОАННА" предлага на гостите си 2 къщи, които могат да бъдат ползвани заедно или поотделно.

Къща 1
• 3 стандартни стаи – с 1 или 2 легла – климатизация, телевизор, безплатен безжичен интернет, баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към Стара планина.
• 1 апартамент – спалня и 2 ед.легла - климатизация, телевизор, безплатен безжичен интернет, баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към към Стара планина.
• Оборудвана механа с камина.
Къща 2
• 3 стандартни стаи – с 1 или 2 легла – конвекторно отопление, телевизор , баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към Стара планина.
• Две допълнителни стаи за почивка.
• Оборудвана механа с камина.

Всички стаи са с тераси, 7 от двойните стаи са със спалня, останалите са с по две единични легла. Помещенията са елегантно обзаведени, а в модерното им оборудване са включени: самостоятелен сан. възел,отопление(климатик,конвектор),телевизор,безжичен интернет,булсатком(в някои от стаите),течащата вода в стаите е питейна.

На разположение на гостите са двете обзаведени механи,снабдени с всичко необходимо за приготвяне и сервиране на храната и за улеснение за гостите.Оборудвани са със съдомиялна машина,кафеавтомат,хладилник,микровълнова фурна,готварска печка.
На гостите е предоставена възможност сами да си приготвят храната, но може да им бъде и приготвена по предварителна заявка. Посетителите могат да се насладят на собственоръчно приготвената си храна във външното барбекю -на открито в лятната градина. Също така да се разхладите в басейна през топлите летни дни или да почувствате удоволствието на off-road изживяването по склоновете на Предбалкана.

Информация за контакти:
За резервации:
Офис В.Търново: тел.062/67 25 31
GSM: 0886 444 716
Резервация може да направите и в събота и неделя.
guesthouse_ioanna@abv.bg
За повече информация може да разгледате сайта на комплекса:
www.guesthouse-ioanna.com

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново