Община
Община
Туризъм
Новини

Обръщение на кмета на община Дряново

Уважаеми съграждани,

Броени дни преди края на календарната година, отново е време за равносметка. Анализираме отминали събития и планираме нови начинания с надежда и вяра в утрешния ден. Отиващата си 2021 година поднесе множество предизвикателства пред нашето общество и държава, но и пред местната общност на Дряново. С нестихваща сила вирусът COVID 19 достигна до всяко дряновско семейство. Едновременно с това, в страната настъпиха икономически проблеми, които се отразиха и на местния бизнес.  

Вярвам, че в дни на трудности и промени се създават ценности и идеали, в изпитания за волята и духа се градят характери. Последните години бяха предизвикателни за Дряново, но постигнахме и успехи. Благодарение на партньорството между бизнеса и администрацията, проведохме събития и инициативи, реализирахме социални и инфраструктурни проекти, а културните и спортни организации в общината, не се отклониха от своята мисия, въпреки ограниченията на противоепидемичните мерки.

В навечерието на коледно-новогодишните празници, благодаря на всички, които подкрепиха идеите и дейността на местната власт!
Нека благодарността и смирението бъдат наши спътници и в новата година!
Нека външните негативи не помрачат настроението, в очакване на коледната свята нощ!
Нека бъдем щедри и добри, да обградим с внимание близките си, да общуваме повече с децата и възрастните, да създадем празнично настроение в домовете си!
На всички Вас дряновци, тук и навсякъде по света, желая светла и красива Коледа, успешна и благодатна 2022 година!

Трифон Панчев
Кмет на община Дряново

Обръщение на кмета на община Дряново
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново