Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново ще бъде домакин на „Ювентус камп“ 2022

 

На територията на Община Дряново от 04 до 08 юли тази година ще се проведе третият Ювентус джуниър камп в България.

Организаторите на лицензирания лагер на най-титулувания италиански клуб Ювентус са Футболен клуб Комета, C.R.E.A.M. Bulgaria и Juventus-Bulgaria, а домакин е Община Дряново. И тази година участие в спортния камп ще могат да вземат момчета и момичета до 17-годишна възраст от цялата страна, независимо дали тренират професионално или просто обичат да спортуват.

Таксата за участие ще бъде една от най-ниските в цяла Европа, като за записване до 03.06.2022 г. таксата е 750 лв, а за записване след 03.06.2022 г. - 790 лв. В таксата са включени пет нощувки, закуска, обяд и вечеря по съгласуван със спортни диетолози хранителен режим в хотелите на територията на гр. Дряново.

В рамките на сумата децата ще получат още пълна екипировка на гранда от Торино, специална за камповете по света - два екипа за Ювентус камп, състоящи се от фланелка, тренировъчни къси гащета и футболни чорапи. Всяко участващо дете ще получи още топка и раница на италианския клуб, други подаръци, както и пет дни, изпълнени с футбол и забавления.

Допълнителна информация около лагера ще бъде предоставена на официална пресконференция в залата на Националния стадион „Васил Левски“ на 10 май, от 11:00 часа. Сред гостите ще има известни футболисти, участници в предишни издания, приятели и партньори на инициативата.

Подготвена е атрактивна петдневна програма, която ще осигури на децата незабравими преживявания и емоции.

Регистрациите са отворени до изчерпването на капацитета на кампа от 90 деца, а желаещите да получат повече информация за възможности и условия могат да го направят на https://www.facebook.com/juvecampbulgaria. Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат на e-mail juvecampbulgaria@gmail.com или juventuscamp@kometa.bg, както и на телефон 0884 218 444 или след предварителна уговорка в офисите на организаторите в София.

Ювентус камп
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново