Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново с нов специализиран камион за сметосъбиране

В изпълнение на политиката на Община Дряново за повишаване качеството на услугите по сметосъбиране и сметоизвозване, бе закупен нов специализиран камион. Това е първият фабрично нов камион, който ще бъде на разположение на Общинското предприятие „Чисто Дряново“. Покупката е извършена след проведена процедура по Закона за обществените поръчки и се финансира с натрупаните отчисления по Закона за управление на отпадъците.

Автомобилът, марка „Ивеко“,  ще извозва битови отпадъци, снабден е с най-модерните и функционални характеристики. Обемът на бункера е 16 кубически метра и разполага с пресоващ механизъм - за уплътняване на отпадъка.

Кметът Трифон Панчев и председателят на Общински съвет Тодор Георгиев връчиха ключовете на новата техника на директора на ОП „Чисто Дряново“ Стефан Косев. „Лицето на една община са комуналните услуги, които осигурява за гражданите, а гражданите на Община Дряново заслужават да живеят в чиста и подредена околна среда. С новата машина чувствително ще подобрим дейностите по почистването на града и общината, а инвестицията, която правим, ще се ползва години наред“ - коментира градоначалникът.

Отец Филип освети новата база и новия камион на ОП „Чисто Дряново“ и пожела на служителите крепко здраве и безаварийно изпълнение на задълженията. На представянето на новата придобивка присъстваха кметът Трифон Панчев, председателят на Общински съвет Тодор Георгиев и представители на официалния вносител на “Ивеко” за България.

Камион 1 Камион 2 Камион 3 Камион 4 Камион 5
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново