Община
Туризъм
Акценти

В Дряново ще представят театралната постановка "Ана от другата страна"

Като част от годишния План за младежта на Община Дряново и по повод традиционните есенни празници на града, Община Дряново, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни и НЧ „Развитие-1869“ Ви канят на театралната постановка „Ана от другата страна“. Авторският спектакъл по нова българска драматургия на режисьора Надя Асенова, ще се проведе на 15-ти октомври /понеделник/ от 18:00 часа в големия салон на НЧ „Развитие-1869“. Базиран е на три класически български произведения – Железният светилник на Димитър Талев и драмите „Вампир“ на Антон Страшимиров и „Албена“ на Йордан Йовков. Целта на този спектакъл е по съвременен начин да ангажира младите с едно изненадващо пътешествие сред емблематични женски образи от българската драматургия и литература.

Седемнайсет годишната Ана се опитва да намери отговори на важни житейски въпроси, под натиска на родители, приятели, гаджета и т.н. Въпроси като Коя съм аз?, Какво искам?, Какво да правя с живота си?

За да се проведе този диалог между поколенията, екипът на Драматичен театър – Търговище е намерил оригинални решения със сценичен бой, каскади, естетически представени любовни сцени и вълнения. Постановката залага на атрактивна мултимедия, наситена с пластически и танцувални картини, под звуците на прекрасната музика на Дони. Ситуацията довежда до физически сблъсък и крайност, а Ана полита от покрива. Един безсмислен и отчаян полет, който я отвежда …. От другата страна.

Заповядайте на „Ана от другата страна“! Ще бъде запомнящо се преживяване!

ВХОД - СВОБОДЕН

В Дряново ще представят театралната постановка
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново