Община
Община
Туризъм
с. Саласука

Къща за гости "Рай" *

Къщите се намират в с. Саласука, Община Дряново и разполагат с леглова база от 14 места.

Къщи за гости Рай - прекрасно място за вашия отдих. Разположени са на тихо и спокойно място в подножието на стара планина в село Саласука, на 15 км от Велико Търново, на 5 км. от град Дряново и на 20 км. от град Трявна.

В близост се намира Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро, Килифарски манастир, етнографски комплекси Етъра и село Боженци. В град Дряново ще имате на разположение прекрасни условия за спортуване - новооткрит стадион, басейн, модерно оборудвана спортна зала.

Къщите разполагат със следните удобства:

Голяма къща - 5 стаи със спалня и самостоятелен санитарен възел, във всяка има телевизор. Стаите се намират на втория етаж. На първия етаж има голяма всекидневна с камина, място за хранене, кът за отдих и модерно оборудвана кухня.

Малка къща - с два отделни входа - 2 самостоятелни апартамента, разполагащи със спалня, санитарен възел, всекидневна и кухня с пълно оборудване. Във всекидневната има разтегаеми дивани, удобни за спане. За ваше удобство къщите предлагат безплатен интернет и цифрова телевизия.


Информация за контакти:

с. Саласука

тел.: 0878 68 68 89

Къща за гости Рай 1 Къща за гости Рай 2 Къща за гости Рай 3 Къща за гости Рай 4 Къща за гости Рай 5 Къща за гости Рай 6 Къща за гости Рай 7 Къща за гости Рай 8
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново