Община
Община
Туризъм
COVID-19 (Коронавирус)

Организация на "Български пощи" за раздаване на пенсиите

  От утре, 7-и април, до 23-ти април "Български пощи" ще изплащат пенсиите за месец април. Графикът за изплащане на пенсиите обхваща времето до 16-и април, но ако има не успели  да си ги получат, е осигурена възможност от 21-ви до 23-ти април, включително. В периода на великденските празници - 17-и, 18-и, 19-и и 20-и април пощенските станции няма да работят. 

Заедно с пенсиите ще бъде изплатена и еднократно допълнителната сума от 40 лева на 1 246 000 пенсионери.

От дружеството напомнят възрастните хора стриктно да спазват изготвените графици, които са налични във всяка пощенска станция. Предвид извънредното положение, от "Български пощи" са създали и организация, която да не води до струпване на много хора, като е планирало до обяд да се обслужват само пенсионери, а в следобедните часове останалите хора, които са дошли до пощенските станции за други услуги.

За по-голяма сигурност и спазване на противоепидемичните мерки, пред Районна пощенска станция гр. Дряново  ще бъде осигурено полицейско присъствие.

С изплащането на пенсиите се очаква и засилена посещаемост в служба „Местни данъци и такси“. В тази връзка, на входа на сградата е поставена дезинфекционна вана за по-спокойното обслужване на граждани.

Организация на
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново