Община
Община
Туризъм
с. Гостилица

Къща за гости "Йоана" ***

Къща за гости "ЙОАННА" е категория 3 звезди, разположена на живописен хълм в подножието на Предбалкана. Елегантната сграда предлага панорамна гледка на своите гости към красивите възвишения на Стара планина.

Настаняване
Къща за гости "ЙОАННА" предлага на гостите си 2 къщи, които могат да бъдат ползвани заедно или поотделно.

Къща 1
• 3 стандартни стаи – с 1 или 2 легла – климатизация, телевизор, безплатен безжичен интернет, баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към Стара планина.
• 1 апартамент – спалня и 2 ед.легла - климатизация, телевизор, безплатен безжичен интернет, баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към към Стара планина.
• Оборудвана механа с камина.
Къща 2
• 3 стандартни стаи – с 1 или 2 легла – конвекторно отопление, телевизор , баня с душ кабина или вана, тераса с изглед към Стара планина.
• Две допълнителни стаи за почивка.
• Оборудвана механа с камина.

Всички стаи са с тераси, 7 от двойните стаи са със спалня, останалите са с по две единични легла. Помещенията са елегантно обзаведени, а в модерното им оборудване са включени: самостоятелен сан. възел,отопление(климатик,конвектор),телевизор,безжичен интернет,булсатком(в някои от стаите),течащата вода в стаите е питейна.

На разположение на гостите са двете обзаведени механи,снабдени с всичко необходимо за приготвяне и сервиране на храната и за улеснение за гостите.Оборудвани са със съдомиялна машина,кафеавтомат,хладилник,микровълнова фурна,готварска печка.
На гостите е предоставена възможност сами да си приготвят храната, но може да им бъде и приготвена по предварителна заявка. Посетителите могат да се насладят на собственоръчно приготвената си храна във външното барбекю -на открито в лятната градина. Също така да се разхладите в басейна през топлите летни дни или да почувствате удоволствието на off-road изживяването по склоновете на Предбалкана.

Информация за контакти:
За резервации:
Офис В.Търново: тел.062/67 25 31
GSM: 0886 444 716
Резервация може да направите и в събота и неделя.
guesthouse_ioanna@abv.bg
За повече информация може да разгледате сайта на комплекса:
www.guesthouse-ioanna.com

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Услуги
Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново