Община
Община
Туризъм
Избори за президент и вицепрезидент и за народни представители в 47-ото Народно събрание 2021

Съобщение за лицата, поставени в задължителна карантина или изолация

 

Община Дряново уведомява всички избиратели, поставени под задължителна карантина или изолация съгласно Закона за здравето, че с Решение на ЦИК № 831-ПВР/НС от 29.10.2021 г. могат да гласуват с подвижна избирателна кутия на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. Същите следва  да заявят желанието си чрез подаване на Заявление по образец в срок до 14.11.2021 г. (изборния ден включително).

Заявлението трябва да е саморъчно подписано и може да бъде подадено от упълномощено лице или изпратено по пощата, факс, както и подадено по електронен начин през интернет страницата на Централната избирателна комисия или електронната поща на община Дряново: dryanovo@dryanovo.bg по адреса, на който избирателят е поставен под задължителна карантина или задължителна изолация.

ВАЖНО!!!

Подвижна СИК на територията на общината се назначава при наличието на не по-малко от 7 избиратели, поставени под задължителна карантина и задължителна изолация, съгласно Закона за здравето, които са заявили желание да гласуват с подвижна избирателна кутия (ПИК) не по-късно от 3 дни преди изборния ден (11.11.2021 г.).


 Заявление

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново