Община
Община
Туризъм
с. Царева ливада

Къща за гости "Вила Деа"

Къща за гости "Вила Деа" се намира в китното селце Царева ливада, община Дряново, област Габрово. Къщата е на един етаж и разполага с 6 стаи - 3 двойни и 3 тройни, всяка със самостоятелен санитарен възел. Допълнително може да се поставят 2 единични легла. В една от дневните, за спане може да се ползва голям разтегателен диван. Общият капацитетът на вилата е 15+2 места.

На разположение на гостите са 2 големи зали (с трапезария, холна гарнитура и камина), 2 напълно оборудвани кухни, закрит детски кът с батут и джаги, спортна зала с тенис-маса и крос-тренажори, външно барбекю с пещ, джакузи, голям басейн с детска част, шезлонги и чадъри, 5 декара заграден двор, паркинг за 10 коли, интернет и телевизия във всяка стая.

Настаняването става след 14.00 часа, освобождаването - до 12.00 часа.

Царева ливада е село в Централен Балкан, на 200 км от София, 250 км от Варна и 140 км от Пловдив. Районът предлага множество културни, исторически и природни забележителности.

Контакти:
тел. 0876 363 710

Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости Къща за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново