Община
Община
Туризъм
Новини

Община Дряново организира любителски турнир по футбол на 26 декември

Община Дряново организира любителски турнир по футбол на 26 декември

Световното първенство по футбол в Катар приключва на 18 декември, но в Дряново футболните емоции ще продължат и по време на празниците. Община Дряново кани любители на играта да се включат в турнир, който ще се проведе в Спортната зала на 26 декември.

Отборите ще бъдат в състав 5+1, могат да бъдат регистрирани най-много 11 играчи общо. Важно условия е в съставите да има не повече от двама играчи, картотекирани в Трета лига за сезон 2022/2023. Включването на футболисти от Първа и Втора лига не се допуска.

Ще се играят две полувремена по 15 минути. Няма ограничение на броя смени, които могат да бъдат извършвани.

Според броя на заявките за участие, отборите ще бъдат разпределени в групи по 3 или 4. Напред ще продължат класиралите се на първо и второ място. За първите три места в крайното класиране са предвидени купи.

Срокът за записване е 12:00 ч. на 22 декември. Трябва да се попълни заявление за участие в турнира от представляващия отбора, както и декларация за добро здравословно състояние от всеки играч. И за двете има подготвени бланки, които можете да изтеглите и подадете в Информационния център на Община Дряново или на ел. поща dryanovo@dryanovo.bg .

В случай на голям интерес, турнирът ще се проведе в два дни – 26 и 27 декември. Пълната програма ще бъде публикувана тук на 23 декември.

 

Община Дряново организира любителски турнир по футбол на 26 декември

 Регламент

 Заявление

 Декларация

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново