Община
Община
Туризъм
Проекти на наредби

Проект на Правилник за организацията, дейността и управлението на „Фонд за подкрепа на местни инициативи - Дряново”

 

Правилникът за организацията, дейността и управлението на "Фонд за подкрепа на местни инициативи - Дряново" е разработен съгласно споразумение за партньорство № 44/30.01.2023 г.

Правилата за работа на Общински фонд за подкрепа на местни инициативи са разработени на базата на:

  • Опит и добри практики от други български общини с фокус - подкрепа за местно и регионално развитие с участието и приноса на местните общности;
  • Анализ, препоръки и становища от експерти на Платформа АГОРА в сферата на доброто управление и развитие на местни общности в България.

Текстът е разработен от екип на сдружение "Платформа АГОРА" и експерти на Форум „Гражданско участие“ в помощ на местните общности с цел създаване на „Фонд за подкрепа на местни инициативи”. Създаването на фонда е част от дейностите по проект на Платформа АГОРА „Общински фондове за местни инициативи: устойчив модел за подкрепа на активните общности“, финансиран от фондация "Америка за България".

Документът се фокусира върху организационната форма, структура и правила за управление и функциониране на „Фонд за подкрепа на местни инициативи Дряново”.

Заинтересованите лица могат да представят предложения и становища по проекта  в 30-дневен срок, считано от 30.01.2023 г., за в деловодството на Община Дряново на адрес: гр. Дряново, ул. "Бачо Киро" № 19 и по електронен път на e-mail: dryanovo@dryanovo.bg

 


 Проект на Правилник за организацията, дейността и управлението на „Фонд за подкрепа на местни инициативи - Дряново”

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново