Община
Община
Туризъм
Проекти на наредби

Проект на Наредба за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ на граждани от Община Дряново

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

от инж. Стефка Пенкова

общински съветник от Общински съвет – Дряново

ОТНОСНО: Публикуване на Проект на Наредба за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ на граждани от Община Дряново.

Проектът на Наредба за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ на граждани от Община Дряново е разработен на основание чл.21 ал.1 т.23 и ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация.

На основание чл.26 ал.3 от Закона за нормативните актове, проектът на Наредба за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ на граждани от Община Дряново, заедно с мотивите е публикуван в сайта  на Община Дряново, раздел „Административни актове“, подраздел „Проекти на наредби“ (www.dryanovo.bg) и в сайта на Общински съвет (obs-dryanovo.com).

Дата на публикуване: 01.02.2023 год.

Във връзка с чл.26 ал.4 от Закон за нормативните актове, заинтересованите лица могат да представят предложения и становища по проекта на Наредба за реда и начина за отпускане на еднократна финансова помощ на граждани от Община Дряново в срок до 06.03.2023 година ( 30-дневен срок от публикуването му).

Предложенията и становищата могат да бъдат внесени и в писмен вид в деловодството на Община Дряново – до председателя на Общински съвет – Дряново, или по електронен път на адрес: www.predsedatel@dryanovo.bg


 МОТИВИ

 ПРОЕКТ НА НАРЕДБА

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново