Община
Община
Туризъм
Новини

Обява за длъжността "Социален работник" в ЦСРИ - гр. Дряново

Община Дряново в качеството си на доставчик на специализирана социална услуга „Център за социална рехабилитация и интеграция“ - град Дряново, ул. „Шипка“ № 164, ет. 4

ОБЯВЯВА

че от 08.02.2023 г. до 17.02.2023 г. включително се приемат документи от кандидати за заемане на длъжността СОЦИАЛЕН РАБОТНИК – 1 щ. бр. в „Център за социална рехабилитация и интеграция“ гр. Дряново.  

I. Минимални изисквания за заемане на длъжността:

           1)  Минимална образователно квалификационна степен – висше образование, степен Бакалавър.

        2)  Специалност – Социални дейности или друга специалност в областта на социалните или хуманитарни науки.

           3)  Професионален опит – не се изисква, но ще се счита за предимство.

II. Характер на работата.

 „Център за социална рехабилитация и интеграция“ - Дряново осигурява почасовите услуги - рехабилитация, трудотерапия, трудово наставничество, консултиране, информиране и подкрепа за придобиване на трудови умения, обучение за придобиване на умения и мобилна работа, включително и на хората, полагащи грижи за лицата с увреждания. Целевата група са пълнолетни лица с увреждания, настанени в специализирани институции, резидентни социални услуги и от общността и техните семейства. Характерът на работата за длъжността е определен с длъжностна характеристика. Екземпляр може да бъде получен при подаване на документите.

Социалният работник се назначава на трудово правоотношение на базата на необходимите квалификация и опит, така че да изпълнява заложените дейности за изпълнение на социалната услуга.

III. Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидатите:
   - Кандидатите да имат познания и опит в областта на работа с лица в неравностойно положение и нормативната база за предоставяне на социални услуги.

  • Умения, опит и мотивация за работа с лица в неравностойно положение и взаимодействие с различни институции.
  •  Да имат комуникативна компетентност и умения за работа в екип.

IV. Начин на провеждане на подбора:

          1. Подбор по подадените документи

          2. Събеседване

V. Необходими документи за участие в процедурата по подбор:

- Заявление и декларации - по образец;

- Професионална автобиография - по образец;

Документ за завършено образование – копие;

- Копие на документи, удостоверяващи трудовия стаж на кандидата;

- Копие на документи доказващи допълнителни умения и квалификация /ако е приложимо/.

Документите по образец се получават на адрес: гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ 19, стая 106 /Общинска администрация/ или могат да бъдат изтеглени от интернет страницата на Община Дряново.

VI. Място и срок за подаване на документите:

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ 19, стая 106  от 08.02.2023г. до 17.02.2023г. включително.

Документите могат да се изпращат и по пощата с обратна разписка или по куриер, като пощенското клеймо трябва да е с дата, не по-късно от обявения срок.

Всички съобщения във връзка с подбора, ще се обявяват на информационното табло на Общинска администрация гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ 19, стая 106 и на сайта на Община Дряново.

В 7-дневен срок от обявяването на списъците с класиране всяко кандидатствало лице може да направи възражение пред Кмета на Община Дряново.

        Телефон за информация: 0676/7-29-62 в. 121

ВАЖНО:

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 21.02.2023г. на информационното табло Общинска администрация в гр. Дряново, ул. „Бачо Киро“ 19, /стая 106/ и на сайта на Община Дряново.


 Заявление

 Декларация

 Декларация по чл. 107 от КТ

 Автобиография

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново