Община
Община
Туризъм
Новини

Богата програма за малки и големи на Пролетен събор - Дряново 2023

С богата тридневна програма ще се проведе първото издание на Пролетен събор – Дряново от 26 до 28 май. На сцената в центъра на града ще се изявят както местни танцови състави и певчески групи, така и известните народни певици Петя Панева, Ива и Велислава Костадинови, Мария и Магдалена Филатови.

Ще има и много забавления за децата – в пределите на пешеходната зона и на паркинга пред сградата на Община Дряново ще бъдат разположени атракциони като гондола, паратропер, батути, въртележки и др. Ще има и специални детски партита преди концертите.

В търговската зона ще се предлагат храна, ръчно изработени творби, както и разнообразие от стоки. Специален щанд ще има фондация „Улични сърца БГ“, която поддържа изключително качествен приют за безстопанствени кучета в село Глушка и работи съвместно с Община Дряново за ограничаване на популацията на такива животни. Те ще запознаят хората със своята дейност, ще предоставят ваучери за безплатна кастрация и ще дадат ценни съвети относно поведението и възпитанието на домашните любимци.

26 май

18:00 ч. - ФТК „Дряновци“ с ръководител Маруся Млъзева и Детска вокална група „Дряновски звънчета“ с ръководител Яница Петрова от НЧ „Развитие-1869“, Танцов състав „Ороигралец“ и Вокална група „Ганчовски снахи“ от НЧ „Денчо Славов-1900“ – с. Ганчовец, Певческа група „Цареволивадски напеви“ с ръководител Митко Маринов от НЧ „Върбан Генчев-1924“ – с. Царева ливада;

19:00 ч. - Петя Панева, победител в „Гласът на България“;


27 май

18:00 ч. - Представителен детско-юношески танцов състав „Балканджийче“ с хореограф Цветозар Кьоровски от НЧ „Развитие-1869“;

19:00 ч. – Ива и Велислава Костадинови;
 

28 май

18:00 ч. - ФТК „Дряновци“ с ръководител Маруся Млъзева

19:00 ч. - Мария и Магдалена Филатови.

Пролетен събор 2023
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
ILoveBulgaria
Видео клип Дряново