Община
Община
Туризъм
Новини

Баскетболното игрище в СК "Локомотив" ще бъде обновено с нова настилка

С финансиране от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020, ще бъде реализиран проект„Подмяна спортна настилка на баскетболно игрище на спортен комплекс „Локомотив“ гр. Дряново“. Одобреното проектно предложение бе подадено миналата година, по приоритетна ос: Подкрепа за местно развитие по LEADER (ВОМР — водено от общностите местно развитие), процедура BG06RDNP001-19.561 МИГ Дряново - Трявна Мярка 7.2. „Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“.
Общата стойност на проекта е 22 800.00 лева, в това число финансиране от ЕЗФРС – 20 520.00 лева и национално съфинансиране: 2 280.00 лева. Проектът стартира с подписването на административния договор за безвъзмездна финансова помощ на 13.06.2023 г.

Компрометираната спортна настилка на баскетболното игрище ще бъде подменена с нова акрилна настилка. Предвидено е и разчертаване на баскетболно и волейболно игрище.

Целта на настоящото проектно предложение е да се подобрят и възстановят експлоатационните качества на настилката; да се преустанови процеса на разрушаване и да се гарантира носимоспособността и равността. Прилагането на мярката предвижда подобряване на публичната инфраструктура, която е основен фактор за осигуряване на базови услуги на населението в градовете и в селата и за осигуряване на достъпа до тях. 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново