Община
Община
Туризъм
Новини

Дряново събра 17 770 лв. в подкрепа на 3-годишната Симона

Над 1200 души дойдоха на стадиона в град Дряново, за да се включат в благотворителното събитие, организирано от инициативен комитет и Община Дряново. Целта - да бъде подпомогнато лечението на малката Мони, която се бори с тумор в мозъка и й предстоят терапии в Германия на стойност 220 000 лв.

Стадион "Локомотив" в Дряново беше сцена на благотворителен концерт и открита тренировка, част от национална кампани "Предай добро за Симона". Своята безвъзмездна подрепа изявиха някои от най-популярните в България изпълнители в FYRE, Dim4ou, Torino & Pashata, PG & Drink, DJ DIASS, DJ THEO. Включиха се и певци и самодейци от читалища и клубове в Дряново, както и Танцов ансамбъл "Габровче" от гр. Габрово. Водещи бяха DJ TEDDY GEORGO и DJ GEORGE.

В откритата тренировка водена от Деси Христова, инструктор по пилатес и табата от Спортен клуб „Стимул” – Шумен, взеха участие големи имена като европейския шампион по бокс Даниел Асенов, националът по баскетбол Цветомир Чернокожев, лекоатлетите Маринела Нинева и Стоян Владков, Калоян Колев - медалист от световни и европейски първенства - ММА Шумен, Галин Методиев - треньор на Спортен клуб „Шуменска крепост“ и треньор 1 на Българската федерацията по кикбокс за 2021 г., Християн Тотев - четирикратен световен и петкратен европейски шампион по муай-тай, Полина Галинова  - двукратен световен шампион по кикбокс, Мариян Петков - многократен републикански шампион,  европейски и световен шампион по кикбокс, Виктор Иванов - многократен държавен шампион, трикратен балкански шампион, Европейски и Световен шампион по ММА. Включиха се и дряновските спортни клубове.

В парка пред стадиона се проведе и благотворителен базар, на който в продължение на 6 часа се предлагаха играчки, сувенири, бисквити, книги и др. Приходите от него са 3 135.20 лв., от билети 9 422 лв., а от кутиите за дарения 5 213.20 лв. Сумата е преведена по банковата сметка.

Надяваме се съвсем скоро необходимите средства да бъдат събрани и Симона да върне своята усмивка.

Благотворителен концерт 11 Благотворителен концерт 1 Благотворителен концерт 2 Благотворителен концерт 8 Благотворителен концерт 3 Благотворителен концерт 4 Благотворителен концерт 5 Благотворителен концерт 6 Благотворителен концерт 7 Благотворителен концерт 9 Благотворителен концерт 10 Благотворителен концерт 12 Благотворителен концерт 13 Благотворителен концерт 14 Благотворителен концерт 15
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново