Община
Община
Туризъм
Новини

"Лятно театро" на гости в Дряново

Много игри и веселие имаше днес в Дряново с прекрасния екип на фестивала "Лятно театро"! Благодарим! Проведе се и изложение на дряновските пчелари, които представиха своята продукция.
Първо деца и родители твориха кукли на супергерои, много от тях получиха и атрактивна визия в ателие "Шарени муцунки". След това Жоро и Деси танцуваха и играха с отборите "Супер Марио" и "Супер баби", които децата сформираха.
Последва много интересна викторина на сдружение "Пчела", чрез която децата демонстрираха своите знания на тема пчеларство и ги обогатиха. За отговорилите вярно имаше и награди.
Изключително интересен и поучителен беше кукленият спектакъл "Прахоляшка". След това на сцената се появи невероятно атрактивният Коле от театър "Мале-мале", който развесели искрено и малки, и големи.
Програмата завърши с шоу на стендъп комика Флаш.
Събитието е част от лятната културна програма на Община Дряново и се осъществява с финансовата подкрепа на Национален е не "Култура" и Община Дряново.

 

Лятно театро на гости в Дряново 1 Лятно театро на гости в Дряново 2 Лятно театро на гости в Дряново 3 Лятно театро на гости в Дряново 4 Лятно театро на гости в Дряново 5 Лятно театро на гости в Дряново 6 Лятно театро на гости в Дряново 7 Лятно театро на гости в Дряново 8 Лятно театро на гости в Дряново 9
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново