Община
Община
Туризъм
Новини

Огромен интерес предизвика представянето на книгата на Димитър Н. Димитров "Община Дряново - поглед към миналото. Спомени и размисли"

Мнозина изпълниха Ритуалната зала на Община Дряново на 23 август, за да уважат Димитър Николов Димитров и да научат повече за неговата книга, която излезе от печат съвсем скоро. На нейните страници г-н Димитров споделя изключително интересни и ценни факти за развитието на Дряново, особено в преломните години от последните две десетилетия на 20-ти век.

Срещата откри водещият Георги Цветков, който припомни на присъстващите част от богатия житейски и професионален път на автора. След това г-н Димитров разказа любопитни случки, свързани с възлови моменти от по-новата история на Дряново - за водоснабдяването, за възстановяването на часовниковата кула, за строежа на Ловния дом, за изграждането на ловния парк край село Геня и заселените в него муфлони, елени, сърни, зайци и др., за поликлиника и пр.

Своите поздравления и благодарности към Димитър Димитров изказаха кметът Трифон Панчев, с чиято финансова подкрепа е издадена книгата, председателят на Общински съвет - Дряново Тодор Георгиев, председателят на Туристическо дружество "Бачо Киро", както и много приятели и бивши колеги.

Благодарим на г-н Димитров за огромния принос, който има за развитието на Дряново и му желаем добро здраве!

Книга Димитър Димитров 1 Книга Димитър Димитров 2 Книга Димитър Димитров 3 Книга Димитър Димитров 4 Книга Димитър Димитров 5
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново