Община
Община
Туризъм
Новини

„УСПЕХ ФИЛТЪР ССБ“ ЕООД дари на Община Дряново Сградата за култура и изкуство – Читалището в жк „Успех.“

Предвид лошото техническо състояние на Сградата за култура и изкуство в жк „Успех“ и невъзможността за нейното ползване по предназначение, през 2023 г. Община Дряново отправи предложение до нейният собственик да прехвърли безвъзмездно, чрез договор за дарение, правото на собственост върху Сградата и прилежащите ù площи на общината.

В резултат на направеното предложение и след проведени разговори „УСПЕХ ФИЛТЪР ССБ“ ЕООД дари помещението.

Като собственик, Община Дряново ще възложи разработване на проект за „Основен ремонт на Сградата за култура и изкуство“ с който ще кандидатства по национални и европейски програми за осигуряване на необходимото финансиране за реализиране на разработения проект.

Реализирането на проекта ще предпази сградата от самосрутване и ще осигури възможност за жителите на жк „Успех“ и лица със зрителни увреждания да ползват безвъзмездно сградата по предназначение, а именно за култура, за изкуство, както и за провеждане на различни социални мероприятия.

 

 

„УСПЕХ ФИЛТЪР ССБ“ ЕООД дари на Община Дряново Сградата за култура и изкуство – Читалището в жк „Успех.“ „УСПЕХ ФИЛТЪР ССБ“ ЕООД дари на Община Дряново Сградата за култура и изкуство – Читалището в жк „Успех.“ „УСПЕХ ФИЛТЪР ССБ“ ЕООД дари на Община Дряново Сградата за култура и изкуство – Читалището в жк „Успех.“
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново