Община
Община
Туризъм
Новини

Б.Т.Р. накараха Дряново да пее!

Стотици изпълниха пл.“Ларгото“ снощи на финалния концерт, част от празничната програма на Община Дряново, по случай празника на града!

В топлата октомврийска вечер, танцови и вокални дряновски групи и изпълнители, зарадваха публиката със своите изпълнения. После на сцената се появиха те – любимците на поколения българи, рок легендите Б.Т.Р. След като само преди седмица отпразнуваха 30 години на сцена, ни гостуваха по покана на кмета на града Трифон Панчев, за което лично му благодариха. Групата не беше само кулминацията в тържествената програма по случай Празника на Дряново, а празнуваха заедно с нас. Показаха това извиквайки на сцената талантливото дряновско момче Леон Даниел, да изпее песен, като част от групата.

Б.Т.Р. изпълниха много познати и нови свои песни, създадоха страхотно настроение и публиката запя заедно с тях. Приключиха прекрасния концерт с надежда скоро отново да бъдат наши гости. На фона на изпълнението на така желаната от всички песен „Спасение“, започна и празничната заря.

Честит празник, Дряново!

БТР 1 БТР 2 БТР 3 БТР 4 БТР 5 БТР 6 БТР 7 БТР 8 БТР 9 БТР 10 БТР 11 БТР 13 БТР 12 БТР 14 БТР 15 БТР 16
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново