Община
Община
Туризъм
Акценти

Започна регистрацията за любителски турнир по футбол в Спортна зала - Дряново

На 20 и 21 януари ще бъде второто издание на любителския футболен турнир в Спортната зала в град Дряново. Община Дряново и ФК „Локомотив 1927“ канят всички любители на играта да регистрират своя отбор до 17:00 ч. на 16 януари.

Отборите ще бъдат в състав 5+1, могат да бъдат регистрирани най-много 11 играчи общо. Важно условия е в съставите да има не повече от двама играчи, картотекирани в Трета лига за сезон 2023/2024. Включването на футболисти от Първа и Втора лига не се допуска.

Ще се играят две полувремена по 20 минути. Няма ограничение на броя смени, които могат да бъдат извършвани.

Целта е да се регистрират до 12 отбора. Според броя на заявките за участие, те ще бъдат разпределени в групи по 3 или 4. Напред ще продължат класиралите се на първо и второ място. За първите три места в крайното класиране са предвидени парични награди и купи.

За първите три места в крайното класиране са предвидени парични награди и купи. Ще бъдат връчени и индивидуални отличия за най-добър вратар, защитник и нападател, за голмайстор на турнира и за най-полезен състезател.

Срокът за записване е 17:00 ч. на 16 януари. Трябва да се заплати такса за участие на стойност 150 лв в при дежурния служител в Спортната зала или по банков път, по следната сметка: BG86CECB97908468119102, код 444100, основание за плащане – наем Спортна зала. Също така трябва да се попълни заявление за участие в турнира от представляващия отбора, както и декларация за добро здравословно състояние от всеки играч.

Има подготвени бланки, които можете да изтеглите от сайта на Общината www.dryanovo.bg или този на футболния клуб www.fcllokomotivdryanovo.com и да изпратите на ел. поща fclokomotivdryanovo@abv.bg.

На 17 януари от 18:30 ч. ще се проведе техническа конференция с представители на всички отбори и ще бъде изтеглен жребий.

Запознайте се с регламента на турнира тук:

Турнир

 Регламент

 Заявление

 Декларация

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново