Община
Община
Туризъм
Новини

Покана за публично обсъждане на намерение на Община Дряново за кандидатстване с проектно предложение по мярка 7.2 от Стратегията за ВОМР на СНЦ "МИГ Дряново - Трявна - в сърцето на Балкана"

Община Дряново кани местната общност за участие в публично обсъждане на намерение на Община Дряново за кандидатстване с проектно предложение по процедура BG06RDNP001-19.731 - "МИГ Дряново - Трявна - в сърцето на Балкана", Мярка 7.2. „Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Стратегията за Водено от общностите местно развитие на СНЦ „МИГ Дряново - Трявна - в сърцето на Балкана“, финансирана по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Обсъждането ще се състои на 23.01.2024 г., от 15:30 часа, в Ритуална зала при ОбА Дряново.

Проектно предложение  "Подмяна подова настилка на сцена и доставка на озвучителна техника за Сграда за култура и изкуство в гр. Дряново"

Проектът предвижда ремонт на дървена настилка на сцената в големия салон на Културния дом в гр. Дряново, както и закупуване на нова озвучителна техника. Новият подиум ще замести настоящия под, който на места е силно компрометиран и опасен при използването му за представления и концерти на по-големи групи и състави; ще допринесе за обновяване облика на салона и възвръщане на неговата атрактивност. Мобилността на аудио техниката ще позволи използването й при провеждане на мероприятия, както в средищния град Дряново, така и в малките населени места от общината. Придобиването на система за озвучаване ще улесни в голяма степен провеждането на концерти, представяния, традиционни събития от културния календар на община Дряново. 

Предложения и препоръки от заинтересованите лица могат да се правят на място, по време на публичното обсъждане, както и да се депозират в деловодството на Община Дряново, посредством официалния електронен адрес: dryanovo@dryanovo.bg, не по-късно от 12:00 ч. на 23.01.2024 г.

 

Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново