Община
Община
Туризъм
Новини

Богата програма за децата в Дряново на 1 юни

Община Дряново подготвя богата програма по случай Деня на детето на 1 юни. Екип от професионални аниматори и диджей ще се погрижат всички деца да се забавляват. Зрелищни костюми, много игри, танци и песни ще има за празника.

За първи път в Дряново ще се проведе и едно от любимите събития на децата - пяна парти! Специални машини ще покрият почти целия пл. „Ларгото“ с пяна, в която ще падне щуро забавление за всички. Програмата ще започне в 10:30 ч.

След това, от 12:00 ч. в Икономовата къща, ще се състои награждаването на отличените в III Национален детски конкурс „Преминал майстор през земята“. Ще видим рисунките и макетите, ще чуем литературните творби на най-добре представилите се в конкурса, посветен на майстор Колю Фичето.

В навечерието на празника Община Дряново организира също „Детско и семейно кино“. На 31 май в големия салон на Културния дом ще бъдат прожектирани:

  • 16:00 ч. „Пътешествие до луната“ - детски анимационен филм (вход свободен)
  • 18:00 ч. „Диада“
  • 20:00 ч. „Защото обичам лошото време“

На талантите на най-малките деца от Дряново ще станем свидетели на 30 май, когато ще се проведе празничен концерт по случай 75 години от създаването на Детска градина „Детелина“. Той ще започне в 17:00 ч., в големия салон на Културния дом.

1 юни 1 1 юни 2 1 юни 3 1 юни 4
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново