Община
Община
Туризъм
Дряново

Стаи за гости "Дряново"

Стаи за гости „Дряново“ се намират в центъра на град Дряново. Обектът разполага с 5 самостоятелни спални помещения, със собствена баня и тоалетна, с общ капацитет за 12 души*. Спалните помещения са: 3 двойни спални, 1 стая с 2 единични легла и 1 двуетажно и 1 студио с 1 двойна спалня, към която има хол с разтегателни диван и фотьойл. Всички стаи са снабдени с телевизор и интернет връзка. Осигурени са паркоместа.

В сградата, на разположение на гостите има библиотека, тенис маса и зали, подходящи за провеждане на семинари.Стаите са подходящи, както за единично настаняване, така и за големи компании, на разположение на които е голяма и обширна трапезария с кухненска част и просторен двор с барбекю и басейн. 

В двора ще намерите място за екзотична почивка сред палми, с изграден басейн с пречиствателна станция, както и закрита външна трапезария с колоритно барбекю и пещ.

Информация за контакти:
гр. Дряново, ул. "Бачо Киро" № 13
GSM: 0888 20 76 10
www.drianovohouse.com

Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости Стаи за гости
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново