Община
Община
Туризъм
Новини

Поздравителен адрес по повод 15 септември до СУ "Максим Райкович""

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

До СУ “Максим Райкович“

Гр. Дряново

 

"Училището е работилница, където се формира мисълта на подрастващото поколение, и трябва да го държите много здраво, ако не искате да изпуснете бъдещето от ръцете си." - Анри Барбюс

15-ти септември - първият учебен ден, денят, в който вратите на училищата се отварят, за да приласкаят малки и големи към чудния свят на знанието и науката. Празник, събиращ в себе си стремежа към просвещението и духовността.

Уважаеми учители,

Възпитавайте в учениците добро, помагайте им да изградят своята ценностна система, откривайте пред тях нови възможности, страст и дръзновение да следват мечтите си. Бъдете за тях пример, упора и вдъхновение. Защото да бъдеш учител е не просто мисия, а призвание!

Скъпи ученици,

Някои от вас ще прекрачат прага на училището за първи път, ще създадат нови приятелства и ще открият силата на знанието. Други ще се изправят пред нови предизвикателства и ще продължат своя устрем по пътя към реализирането на целите си. 

Уважаеми родители,

Подкрепяйте своите деца, споделяйте техните успехи и загуби, преживявайте техните вълнения и поощрявайте тяхното любопитство. Извървете заедно с тях пътя към израстването и превръщането им в знаещи и мислещи хора!

 

НА ДОБЪР ЧАС!

 

С уважение,

Трифон Панчев

Кмет на Община Дряново

 

Поздравителен адрес по повод 15 септември до СУ
Услуги
Услуги

услуги за глухи лица Достъп за глухи лица


Актуално
Звук и светлина
3D Mapping
Видео клип Дряново